Interieur Advies

Mijn naam is Esmée eigenaar van Base Elf. Mijn woonwinkel zit in hartje Gouda. Naast dat ik trotste eigenaar ben, ben ik ook professioneel en onafhankelijk Interieur Adviseur.

2018 studeerde ik af op het hout en meubelcollege in Rotterdam waar ik vierjaar Interieur Adviseur gestudeerd heb. Tijdens mijn studie heb ik mijn passie voor interieur ontwikkeld. Zelf ben ik dol op alles wat met het interieur te maken heeft, vooral alles met en verhaal. Niet gek dat ik daarom zo’n grote liefde heb voor vintage.

Wat mij het meeste binnen dit vak interesseert is dat elk huis anders is, iedereen een andere smaak heeft, de mensen anders zijn en dat er zoveel mogelijkheden zijn. Niets hoeft het zelfde en alles kan en mag anders. Mits het hele plaatje maar klopt. En daar, merk ik, lopen veel mensen tegen aan. Want waar begin je? En hoe krijg je een interieur kloppen? En dat is precies waar ik je bij zou willen helpen.

Mijn doel van samen werken is het op zoek gaan naar jou/jullie woonwensen. Zoals ik al zei, iedereen is anders dus waarom zou een interieur bij iedereen hetzelfde moeten zijn? Dat hoeft dus helemaal niet sterker nog wij gaan samen aan de slag om te kijken wat jouw woonwensen zijn zodat we die samen kunnen behandelen en kunnen gaan verwezenlijken.

Denk jij bij het lezen van dit stukje YES! daar ben ik naar opzoek? Dan zijn wij misschien wel een match. En kom ik graag bij je langs om al je wensen door te nemen, wellicht heb je een nieuwbouw huis die je aankleden moet of een bestaande woning die je wilt verbouwen, aarzel niet om contact op te nemen want er is veel meer mogelijk dan ik allemaal kan omschrijven. Niets is te gek voor mij! Wie weet tot snel.

 

Liefs, Esmée 

1AA008C8-8509-43D5-98A2-200EFFA3E2BA
IMG_1810 3

Interieur Advies aan huis

Dit is een afspraak van ongeveer 2,5 uur waarbij we jouw woonwensen bespreken waarbij we meteen kunnen uitzoeken hoe dit te realiseren is. Eventueel schuiven we meteen wat meubels op zijn plek. Tijdens deze afspraak kom ik bij je lang. Het beste advies kan ik alleen geven wanner ik in de ruimte ben geweest. Alle in en outs zullen we met elkaar bespreken en geef ik passend advies opmaat. Tijdens deze afspraak kun je al je vragen aan mij stellen.

Na deze afspraak zit je vol ideeën en ga je aan de slag.

Voor deze afspraak zijn de kosten € 375,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Gouda (+10 km omtrek) reken ik geen reiskosten.

49CD5C1B-B837-4106-A15A-A9D834ED8801

Heb je overige vragen?

Mocht je nu nog meer vragen hebben dan dat je al had, neem dan persoonlijk contact met mij op. Dan help ik je graag verder.

Wishlist 0
Continue Shopping
X

Product has been added to cart

View Cart