Interieur Advies

Mijn naam is Esmée eigenaar van Base Elf. Mijn woonwinkel zit in hartje Gouda. Naast dat ik eigenaar ben ben ik ook professioneel en onafhankelijk Interieur Adviseur. 

2018 studeerde ik af op het hout en meubelcollege in Rotterdam waar ik vierjaar Interieur Adviseur gestudeerd heb. Tijdens mijn studie heb ik mijn passie voor interieur gevonden. Zelf ben ik dol op interieurs met een verhaal, een soort concept waar alles klopt en samen komt. Dat je jezelf terug herkend in jouw huis met jouw persoonlijkheid. Om dan meteen eerlijk te zijn ben ik dus niet het type Interieur Adviseur die in elk huis dezelfde stijl toepast.

Vind je dit juist interessant dan zijn wij misschien wel een match! Ik vind het namelijk vooral belangrijk dat je tijdens onze zoektocht jouw stijl gaat vinden, waar word jij gelukkig van? En wat zijn de kleine dingen waar je van geniet? Dit vertalen in je huis maakt je huis gezellig doordat het je persoonlijkheid vertaald.

 

 

1AA008C8-8509-43D5-98A2-200EFFA3E2BA

Van samen brainstormen tot styling adviezen aan huis, van een rijtjeshuis tot woonboerderij. Ik kan je verschillende opties bieden. Hieronder lees je welke pakketen ik aanbied en hoe het in zijn werk gaat. Heb je ergens een vraag over of is iets onduidelijk neem dan contact met mij op.

IMG_1810 3

Tips & Tricks

Dit is een afspraak van ongeveer 2,5 uur waarbij we jouw woonwensen bespreken waarbij we meteen kunnen uitzoeken hoe dit te realiseren is. Tijdens deze afspraak kom ik naar je toe. Ik vind het fijn om de woning en jou beter te leren kennen voordat ik een advies kan maken. Alle in en outs worden besproken en ik geef jou passend advies op maat. Alle vragen die je hebt kun je tijdens dit moment aan mij stellen.

Deze optie is vooral handig als je wat betreft muren of vloer niet goed weet wat je het beste kan doen. Ook is deze optie fijn voor jouw als je met de huidige meubels een andere inrichting wilt realiseren. 

Voor deze afspraak zijn de kosten € 295,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Gouda (+10 km omtrek) reken ik geen reiskosten.

139813B3-7D4E-4827-9A6D-41A6831E204C

Interieur Advies op maat

Een andere optie is Interieur Advies op maat. Tijdens deze afspraak kom ik op locatie om alle de wensen te inventariseren, alle vragen aan jullie te stellen en een korte kennismaking te doen. Na deze afspraak ga ik er op een ander moment mee aan de slag. 

Als volgt stuur ik zoals ik tijdens dit gesprek zal bespreken de offerte naar je op. In de offerte is precies te lezen wat ik voor je kan betekenen en wat de kosten daarvan zullen zijn. Ga je akkoord met de offerte ga ik meteen voor je aan de slag, de juiste kleuren zoeken en 2D en 3D tekeningen voor jouw worden gemaakt.

Deze optie is handig als je niet weet wat je met de nieuwe of bestaande inrichting wilt. Een verandering van meubels of groter misschien wel een verbouwing. Met deze optie ontvang je een compleet plaatje van A tot Z.

Voor deze eerste afspraak van ongeveer 2 uur vraag ik € 175,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Gouda (+10 km omtrek) reken ik geen reiskosten.

Ga je met mij samenwerken dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je eind factuur.

IMG_8245

Styling Advies

Vind je de spullen die je momenteel hebt mooi en wil je graag wat nieuws erbij uit mijn winkel of een mix van oud en nieuw dan is deze optie wat voor jou. Tijdens de styling kom ik bij je thuis, neem ik de items mee die je graag terug wilt zien in jouw huis en ga ik voor je aan de slag.

Voor deze eerste afspraak van ongeveer 2 uur vraag ik € 199,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Gouda (+10 km omtrek) reken ik geen reiskosten.

49CD5C1B-B837-4106-A15A-A9D834ED8801

Heb je andere ideeën?

Het kan zijn dat de pakketen niet passen met waar jij naar op zoek bent. Ik kom graag met je in contact om te horen wat je wensen zijn. Wellicht kunnen we alsnog samen aan de slag.

Wishlist 0
Continue Shopping
X

Product has been added to cart

View Cart