EVEN VOORSTELLEN

 

Mijn naam is Esmée, het gezicht achter Base Elf. Base Elf is een bijzondere vintage webshop en winkel waar ik mijn passie kan uiten door elke keer op zoekt te gaan naar bijzondere vintage schatten. Door mijn achtergrond als Interieur Adviseur kan ik de mooiste inspiratie plaatjes met jullie delen.

 

Ik heb liefde en passie voor mijn werk en dit is terug te zien in mijn webshop en winkel. In de winkel daag ik mezelf elke keer weer uit om nieuwe creaties te bedenken door middel van kleuren combinaties en trends van nu in mijn styling te gebruiken. Elk hoekje heeft zijn eigen kleuren pallet die regelmatig veranderd.

 

Op Instagram probeer ik dagelijks mijn volgers mee te nemen in mijn leven achter de schermen van Base Elf. Je ziet bijvoorbeeld inkoopdagen, nieuwe items, de mooiste plaatjes van de winkel maar ook een deel van mijn privé leven. Vind jij het leuk om achter de schermen mee te kijken wat mijn werk inhoud en up to date te blijven over de nieuwste vondsten? Volg mij dan op Instagram.

 

Ik wens je voor nu heel veel plezier op website en wie weet tot een keer in mijn gezellige winkeltje in het centrum van Gouda!

 

Liefs,

Esmée

BE_foto_profiel

BASE ELF IN DE MEDIA

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie ik ben en waarom ik Base Elf gestart ben? Neem dan een kijkje (door te klikken op de groene woorden) bij de volgende websites en kranten waar ik mijn verhaal heb mogen doen.

Voor het eerst in de krant het AD met mijn verhaal hoe alles ontstaan is. Met een gave foto in de loods. (30 januari 2020) Esmée (23) leeft van het verzamelen en verkopen van vintage-artikelen: ‘Iedereen verklaarde me voor gek’

Begin 2020 werd ik uitgenodigd door RTV Krimpenerwaard om mijn verhaal te komen doen in de uitzending van De waard aan tafel. Super spannend maar tof om dit als startende jonge ondernemer mee te mogen maken. Klik hier om de uitzending te bekijken (5 maart 2020)

Eind 2020 opende ik de deuren van mijn pop up winkel in Gouda. Aan de Lange Groenendaal in het pand samen met Heb Ik Via  Klik hier om het stuk van Eva van Dantzig te lezen (12 november 2020)

Op 12 november 2020 opende ik mijn pop up winkel. Helaas kwam al gauw in December een volledige lockdown en moesten de winkels hun deuren sluiten tot eind April 2021. Een stukje over he ik deze periode door ben gekomen kun je lezen bij degouda.nl Klik hier voor het artikel (30 januari 2021)

Op 26 maart 2021 is bekend gemaakt dat ik in de top 3 “beste ondernemer van het jaar” ben geëindigd op de derde plek. Voor de verkiezingen heeft Kirsten Spooren (indebuurt en AD) nog een geweldig tof artikel geschreven over mij. Klik hier om het artikel te lezen.  (18 maart 2021)

Wishlist 0
Continue Shopping
X

Product has been added to cart

View Cart