EVEN VOORSTELLEN

 

Mijn naam is Esmée, het gezicht achter Base Elf. Base Elf is een bijzondere vintage webshop en winkel waar ik mijn passie kan uiten door elke keer op zoekt te gaan naar bijzondere vintage schatten. Door mijn achtergrond als Interieur Adviseur kan ik de mooiste inspiratie plaatjes met jullie delen.

 

Ik heb liefde en passie voor mijn werk en dit is terug te zien in mijn webshop en winkel. In de winkel daag ik mezelf elke keer weer uit om nieuwe creaties te bedenken door middel van kleuren combinaties en trends van nu in mijn styling te gebruiken. Elk hoekje heeft zijn eigen kleuren pallet die regelmatig veranderd.

 

Op Instagram probeer ik dagelijks mijn volgers mee te nemen in mijn leven achter de schermen van Base Elf. Je ziet bijvoorbeeld inkoopdagen, nieuwe items, de mooiste plaatjes van de winkel maar ook een deel van mijn privé leven. Vind jij het leuk om achter de schermen mee te kijken wat mijn werk inhoud en up to date te blijven over de nieuwste vondsten? Volg mij dan op Instagram.

 

Ik wens je voor nu heel veel plezier op website en wie weet tot een keer in mijn gezellige winkel in het centrum van Gouda!

 

Liefs,

Esmée

BE_foto_profiel
Wishlist 0
Continue Shopping
X

Product has been added to cart

View Cart