Base Elf

WAT IS BASE ELF?

Base Elf is een webshop vol vintage schatten. Alle producten zijn tweedehands meeste tientallen jaren oud en toch helemaal van nu. Allemaal bijzonder en uniek.

Op de webshop staat een groot gedeelte van mijn aanbod. Neem een kijkje op mijn Instagram pagina (@baseelfvintage) voor meer vintage items!

Base Elf is 1 mei 2019 opgericht door mij, Esmée. Base Elf is een bijzondere vintage webshop waar ik mijn passie kan uiten door steeds weer unieke vintage schatten te verzamelen.

Ik heb liefde en passie voor mijn werk en dit is terug te zien in mijn webshop en op mijn Instagram. Waar ik altijd probeer mijn volgers mee te nemen als ik op pad ga of als ik weer prachtige nieuwe spulletjes heb gescoord.

WELKE VERWACHTING MAG IK HEBBEN VAN DE MEUBELS EN WOONACCESSOIRES VAN BASE ELF?

Alle producten zijn tweedehands of vintage. Dit houdt in dat ieder product gebruikssporen heeft. Bij ieder artikel wordt de conditie duidelijk aangegeven in de omschrijving van het artikel. Vaak geven deze gebruikssporen juist charme aan het product.

HOE WERKT DE WEBSHOP?

In mijn webshop staat een groot gedeelte van mijn aanbod. Mocht je iets leuks zien in mijn webshop, dan kun je dat artikel direct bestellen of komen bekijken in de loods op afspraak. Tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen om je aankoop gratis op te komen halen in de loods. Sommige producten kunnen alleen opgehaald worden. Zie hiervoor het kopje ‘Afhalen & Bezorgen’. Alle items uit de webshop kun je komen bekijken op afspraak.

Neem een kijkje op mijn Instagram pagina (@baseelfvintage) voor meer vintage items.

KAN IK MIJN TOEKOMSTIGE PRODUCTEN KOMEN BEKIJKEN?

Natuurlijk kan dat!

Neem contact met mij op:

Bellen/whatsappen: 06 23 41 40 93
Mailen: esmee@baseelf.nl
Of laat een privé-bericht achter op Instagram: @baseelfvintage.

Contact

OP WELKE MANIER KAN IK CONTACT OPNEMEN MET BASE ELF?

Heb je een vraag? Wil je tips over het onderhoud van je product? Ik hoor het graag!

Neem contact met mij op:

Bellen/whatsappen: 06 23 41 40 93
Mailen: esmee@baseelf.nl
Of laat een privé-bericht achter op Instagram: @baseelfvintage.

WAT IS HET ADRES VAN DE WINKEL?

Lange Groenendaal 74, 2801 LT Gouda.

 

Neem dan contact met mij op:

Bellen/whatsappen: 06 23 41 40 93
Mailen: esmee@baseelf.nl
Of laat een privé-bericht achter op Instagram: @baseelfvintage.

OP WELKE MANIER KAN IK EEN PRODUCT RESERVEREN?

Helaas kunnen items niet gereserveerd worden. Na volledige betaling, is je bestelling pas definitief en is het artikel van jou.

Betalen

HOE KAN IK BETALEN?

In mijn webshop kun je veilig betalen op verschillende manieren:

iDeal, gratis

Bancontact, gratis

Alle betalingen worden afgehandeld door Mollie Payments.
Bij het afhalen van het product kan alleen contant betaald worden of vooraf via de webshop.

In de loods kun je zowel met pin als contant betalen. 

IS ER EEN MOGELIJKHEID OM ACHTERAF TE BETALEN?

Nee, bij Base Elf kun je niet achteraf betalen.

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN MIJN ONLINE BETALING?

Betalen met iDeal en Bancontact is gratis!

Verzenden

KAN IK MIJN BESTELLING LATEN VERZENDEN?

Veel vintage schatten stuur ik graag naar je op. Alle items die wel met de post kunnen worden met garantie verstuurd. Wij zorgen ervoor dat jouw gekochte item zo goed als mogelijk ingepakt is voor verzending zodat het in goede orde bij je thuis bezorgd wordt.

Er zijn een aantal uitzonderingen die niet verzonden kunnen worden. Vaak is hier de reden van dat het item te kwetsbaar of te kostbaar om met de post te laten verzenden. Als dit het geval is wordt weergegeven bij het afrekenen van de producten dan zie je alleen dat je kunt kiezen voor “O

halen & bezorgen”.

WELKE LEVERTIJD HANTEERT BASE ELF?

Heb je iets moois bij me besteld? Dan ga ik mijn best doen om je pakketje binnen 48 uur te versturen. Je krijgt een bevestigingsmail wanneer je pakketje gereed is voor verzending.

Als je jouw bestelde product op komt halen, zorg ik middels het order dat ik contact met je op neem voor een afspraak. Dan zorg ik dat jouw vintage aankoop voor je klaar staat!

Afhalen & bezorgen

KAN IK MIJN BESTELLING OOK AFHALEN?

Ja zeker kan dat, en dat is nog gratis ook.

Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor “”. Hiermee bedoel ik dat je het item kunt ophalen bij ons in de winkel. Het adres vind je onder aan deze pagina. Bij de orderbevestiging zie ik dan dat u heeft gekozen voor alleen afhalen in de loods, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.
Let op: je kunt je bestelling tot maximaal 2 weken na besteldatum ophalen.

WAAR KAN IK MIJN BESTELLING AFHALEN?

Je bent van harte welkom op afspraak, na dat de order geplaatst is neem ik contact met jou op. Heb je overige vragen over de order? Neem dan contact met mij op.

 

Bellen of whatsapp: 06 23 41 40 93
Mailen: esmee@baseelf.nl
Of laat een privé-berichtje achter op Instagram: @baseelfvintage.

KAN IK MIJN BESTELDE PRODUCTEN LATEN BEZORGEN?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wil je alvast uitrekenen hoeveel de bezorgkosten zouden zijn? Reken deze tabel vanaf de postcode van de winkel (2801 LT ) tot jouw postcode) Dit zijn de nieuwe prijzen van 2022.

25,- voor 0 – 10 km
59,- voor 11 – 50 km
79,- voor 51 – 100 km
99,- voor 101 – 200 km
129,- voor 200 km en hoger

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op:
Bellen of whatsapp: 06 23 41 40 93
Mailen: esmee@baseelf.nl
Of laat een privé-berichtje achter op Instagram: @baseelfvintage.

Retourneren

KAN IK MIJN BESTELDE PRODUCT(EN) RUILEN OF RETOURNEREN?

Natuurlijk kan dat.

Wil je je gekochte Base Elf product terugbrengen? Geen probleem! Tot 14 dagen nadat je een product bij mij hebt gekocht, kun je het product terugbrengen of terug sturen. Je krijgt je aankoop bedrag volledig retour, mits het product er niet uit ziet zoals gekocht. Ook niet wanneer het product door verzending beschadigd is.

Algemene voorwaarden & Privacy

HOE ZIT HET MET MIJN PRIVACY?

Al je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een correcte afhandeling van je bestelling. Je gegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden.

Klik hier om de Algemene voorwaarden te downloaden!

Wishlist 0
Continue Shopping
X

Product has been added to cart

View Cart